Nakon kasnoga roka, koji završava 18. siječnja, prijaviteljima će biti dostupan i dodatni prijavni rok – koji će trajati do 1. veljače 2024. godine!
Natjecanje Effie Awards Croatia, koje nagrađuje najeffiekasnije agencije i oglašivače koji ujedinjuju strateško promišljanje, kreativnost i vrhunske tržišne rezultate, 15. će godinu u Hrvatskoj izdvojiti najkvalitetnije projekte. Ove godine posebno se ističu tri nove natjecateljske kategorije: Business-to-Business, Brand iskustvo i Data-driven.
Nakon ranoga, redovnoga i kasnoga roka (koji je u tijeku do 18. siječnja 2024. do kraja dana) svi će prijavitelji natjecanja Effie Awards Croatia svoje projekte moći predati u dodatnom prijavnom roku, koji će trajati do 1. veljače 2024. do kraja dana. U skladu s praksom globalne organizacije Effie Worldwide, uvjet prijave u novom, četvrtom roku, dodatna je naknada za procesuiranje u iznosu od 75 EUR + PDV na aktualnu cijenu prijave.
Na natjecanju mogu sudjelovati projekti i kampanje koji su se provodili u Hrvatskoj od 1. veljače 2022. do 4. siječnja 2024., dok će u kategoriji Dugoročna učinkovitost, koja se usmjerava na kontinuitet marketinškoga uspjeha projekta, moći sudjelovati projekti i kampanje koji su se provodili u Hrvatskoj od 1. veljače 2021. do 4. siječnja 2024. U slučaju više prijava istog rada (moguće su do 4 kategorije za isti projekt), prijavu je važno prilagoditi kategoriji koja se ocjenjuje. Vjerojatnost osvajanja nagrade time se povećava, a za takve prijave osiguran je i popust; cijena za dodatne prijave istog rada umanjena je za gotovo trećinu, čak 30%.
U nastavku pronađite materijale koji će vam biti korisni u procesu pripremanja prijave:
- upute za prijavu
- Priručnik i druge dokumente za prijavu
- primjere kvalitetnih prijava
- snimku Effie edukacije za prijavitelje
- savjete članova žirija za osvajanje što više bodova i lakšu prijavu
- popis kategorija u kojima se možete prijaviti.
Svečane dodjele nagrada i ove će se godine održati na Danima komunikacija u Rovinju.
Naslovna fotografija: Emica Elvedji/PIXSELL